DSC00251Am primit multe mesaje de la oameni din alte orase decat Bucurestl care doreau sa vina la consultatii. Multi dintre ei ar fi trebuit sa vina de la distante semnificative, ceea ce insemna timp pierdut si oboseala. Prin urmare, am cautat o solutie pentru toti cei care nu locuiesc in Bucuresti, dar vor sa beneficieze de programul meu de nutritie. Prin sesiuni personale online prin Zoom, Whatsapp sau telefon, vei putea beneficia de aceeleasi avantaje ca si cum ai veni in cabinetul de nutritie. Tot ce iti trebuie este o conexiune la internet sau un telefon.

Daca nu esti hotarat sa incepi un program de nutritie si ai o intrebare sau o nelamurire fata de modul in care mananci, trimite-mi un mail si iti voi raspunde GRATUIT. 

Daca insa vrei sa faci o schimbare in viata ta, intra in cel mai profesionist program de nutritie – RECALIBRAREA RASPUNSULUI HORMONAL - care are la baza ultimele descoperiri in domeniu,  sustinut de un medic dedicat si cu o temeinica pregatire de specialitate. Voi fi langa tine pentru a-ti  ghida pasii, pentru a te sprijini cand obosesti si voi fi prima care te va felicita pentru succes.

 

Daca doar departarea fata de Bucuresti te-a facut sa stai deoparte, acum nu mai ai aceasta scuza. Poti incepe de maine !

E mai usor decat crezi! 

 

Ce trebuie sa faci:                                           

  1. Trimite un mail cu datele de contact la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
  2. Vei fi contactat pentru o discutie preliminara GRATUITA in care vei primi toate detaliile despre cum functioneaza programul si in care poti pune orice intrebare pentru a vedea daca alaturi de mine, simti ca iti vei atinge scopul. La randul meu, trebuie sa imi dau seama daca exista o dorinta reala de schimbare.
  3. Daca suntem amandoi convinsi ca merita sa lucram impreuna, achita costul programului si vei primi factura pe mail.
  4. Descarca de pe site formularele pe care ti le voi solicita, completeaza-le si trimite-le pe mail.
  5. Stabilim de comun acord zilele de consultatie si ora.
  6. Pornim la treaba cu incredere si determinare.

Ce primesti:

  1. 8 sedinte individuale prin Zoom, Whatsapp sau telefon  stabilite de comun acord la interval de 2 saptamani una de cealalta - aproximativ 4 luni.
  2. Suport prin e-mail nelimitat. Raspunsuri si intrebari despre orice problema legata de scopul nostru comun.
  3. Suport de program: fisa jurnal de nutritie, fisa grupe alimentare

Costul programului de nutritie RECALIBRAREA RASPUNSULUI HORMONAL este de 2200 de lei care se platesc la inceputul intrarii in program. 

Peste 4 luni, iti vei multumi pentru ca te-ai hotarat sa incepi acum.

E mai usor decat crezi!

(C) 2017 www.stop-dieta.ro