Da, este posiblil sa slabesti fara sa mananci doar salata sau sa iti fie foame in permanenta. De fapt, acesta este unul din principiile unei slabiri corecte
Da, este posibil sa mananci astfel incat sa nu ai probleme de digestie, de imunitate si sa atingi starea dorita de confort fizic si mental. 

Esti pregatit de schimbare? De tine depinde.

Hai sa lucram impreuna ! Eu te voi ghida spre succes.

E MAI USOR DECAT CREZI !

Nutritie online

- 8 sedinte individuale prin Zoom, Whatsapp sau telefon, stabilite de comun acord la interval de 2 saptamani una de cealalta.

- Suport prin e-mail nelimitat. Raspunsuri si intrebari despre orice problema legata de scopul nostru comun.

- Suport de program: fisa jurnal de nutritie, fisa grupe alimentare

La prima noastra intalnire am nevoie de chestionarul de evaluare nutritionala completat si un set de analize recente. Formularele se pot descarca aici.

DETOX FIZIOLOGIC

Sedinta de diagnoza cu aparatura medicală GLOBAL DIAGNOSTICS ce foloseste tehnologia Vitalfeld este  considerată o procedură non-invazivă prin care se poate face o verficare complexa a tuturor organelor si sistemelor ce intervin in metabolismul celular. Sedinta dureaza aproximativ 90 de minute.

La prima noastra intalnire am nevoie de chestionarul de evaluare nutritionala completat si un set de analize recente. Formularele se pot descarca aici.

Nutritie de slabit

O ghidare personalizata de nutritie, adaptata nevoilor tale

Te poti programa initial pentru o convorbire telefonica gratuita. Vreau sa fiu sigura ca iti doresti cu adevarat o schimbare pentru a obtine rezultatele dorite. Voi fi mentorul tau, sustinandu-te cu sfaturi practice si mici secrete pe parcursul intregului program.

Daca nu esti sigur ca ai nevoie de o schimbare a stilului de viata, daca te-ai confruntat cu diete fara rezultat, nemaiavand incredere in tine si vrei doar un sfat avizat, trimite-mi un e-mail aici cu o scurta descriere a problemei/problemelor tale legate de nutritie sau greutate si in maxim 48 de ore vei primi raspunsul meu ca specialist in nutritie si dietetica.

La prima noastra intalnire am nevoie de chestionarul de evaluare nutritionala completat si un set de analize recente. Formularele se pot descarca aici.

Nutritie clinica

Conditiile vietii moderne provoaca intr-un numar din ce in ce mai mare diverse maladii. Ai probleme de digestie, imunitatea ta a scazut considerabil, ficatul iti face probleme, ai frecvent infectii urinare, stresul ti-a dereglat functia tiroidiana sau simptomele menopauzei ti-au modificat drastic viata? Toate se pot optimiza, astfel incat sa iti recapeti cheful de viata.

La prima noastra intalnire am nevoie de chestionarul de evaluare nutritionala completat si un set de analize recente. Formularele se pot descarca aici.

Nutritie sportiva

Pentru cei care practica fitness, bodybuiding, sporturi de placere sau de performanta, nutritia trebuie gandita in functie de necesitatile fiecaruia. Sunt atleti care prin natura sportului trebuie sa se centreze pe forta, viteza de reactie si/sau anduranta. Alimentatia, hidratarea si administrarea de suplimente trebuie atent gandite pentru a acoperi nevoile energetice din timpul antrenamentului sau competitiei sportive, dar si pentru a permite o recuperare optima.

Totul este personalizat in functie de varsta, constitutia sportivului, compozitie corporala (masa musculara, grasime somatica, grasime viscerala, nivel de hidratare).

La prima noastra intalnire am nevoie de chestionarul de evaluare nutritionala completat si un set de analize recente. Formularele se pot descarca aici.

Servicii corporatii

Daca tu sau compania ta este interesata de prezentari despre nutritie, obiceiuri alimentare sanatoase, managementul stresului sau servicii de nutritie pentru angajati poti trimite un e-mail aici.

Seminarii si workshop-uri despre nutritie

Daca vrei sa afli intr-un timp scurt informatii valoroase, validate stiintific, din domeniul nutritiei, sfaturi practice privind alimentatia sanatoasa, ce poti face concret cand ajungi acasa, participa la seminarii si workshop-uri. La finalul acestora aloc intotdeauna timp unei sesiuni de intrebari si raspunsuri pentru a pleca cat mai edificat vis a vis de problema care te framanta cel mai mult.

Periodic prezint informatii pe teme de interes larg, ca de exemplu

  • Comportamentul alimentar – reusita in pierderea de kilograme
  • INSULINA – agentul secret care te slabeste sau te ingrasa
  • CALORIA – ineficienta utilizarii sau apusul unei regalitati de 100 de ani in alimentatie
  • Alimentele functionale – impact asupra sanatatii
  • Cum si cand arde organismul uman grasime

Daca doresti sa afli detalii despre urmatoarele seminarii si workshop-uri sau sa te abonezi la newsletter-ul meu, da click aici, iar daca esti interesat de o anumita tema trimite-mi aici un e-mail si in cel mai scurt timp vei primi informatiile de care ai nevoie.


Formulare (click pe link pentru download)

icon

(C) 2017 www.stop-dieta.ro