In urma unor analize medicale, cu rezultate mai putin bune, am luat medicatie o lunga perioada de timp cu efecte doar de moment. Se reglau anumite functii, dar se dereglau altele. 

Am fost indrumat catre un medic nutritionist si asa am ajuns la Doamna Doctor Camelia Stefanescu.

Consideram ca mananc corect, dar dupa sedintele de nutritie am realizat contrariul si asa am invatat foarte multe lucruri ( ce alimente sa evit, cum sa asociez alimentele, distanta dintre mese, etc) 

In doar 2.5 luni am obtinut rezultate vizibile la care doar visam. O alimentatie corect combinata cu un program de miscare regulat au dus la  reglarea colesterolului, trigliceridelor, ph- ului urinar, glicemiei, insulinei si totodata la scaderea greutatii corporale, scaderea vizibila a grasimii si cresterea masei musculare

In urma sedintelor si a programului recomandat de Doamna Doctor ma simt foarte bine, ma simt mai putin obosit, mai putin nervos, am un tonus ridicat, echilibru fizic si psihic.

Recomand cu mare incredere

Iulian, 34 ani

Buna ziua Dna Doctor!

Voiam sa va tin la curent cu starea mea si sa va multumesc pt sfaturile Dvs legate de alimentatie! Am tinut cont de ele, mananc proteine si ma simt bine! Bebele nostru a luat in greutate, sapt trecuta avea 2600 si azi noi am intrat in sapt 36! Slava Domnului pt asta!

Multumesc din suflet!

Delia, 24 ani, proaspata mamica

 

Regimul de viata propus de dumneavoastra chiar e genial :-): nu foarte restrictiv, nu te infometeaza, merge pe variante foarte sanatoase de alimentatie, dar cere totusi putina disciplina si rigoare. E singurul care poate deveni stil de viata, dintre cele 3-4 regimuri pe care le-am tinut in ultimii zece ani de cand am luat foarte mult in greutate.

Magda, 38 ani

(C) 2017 www.stop-dieta.ro